Komunikat prasowy

14.03.2018

 ZOEK IN MEI HET VERBODEN LICHT OP MET DE NIEUWSTE UITBREIDING VAN DE POKÉMON TRADING CARD GAME

The Pokémon Company International heeft vandaag Sun & Moon—Forbidden Light bekendgemaakt,  een gloednieuwe uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game die op 4 mei 2018 in ons land zal worden uitgebracht.

Londen, 14 maart 2018 — The Pokémon Company International heeft vandaag Sun & Moon—Forbidden Light bekendgemaakt,  een gloednieuwe uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game die op 4 mei 2018 in ons land zal worden uitgebracht.
 
Deze nieuwste uitbreiding bouwt voort op het verhaal van Sun & Moon—Ultra Prism en presenteert de mysterieuze kracht Necrozma, die een Legendarische Pokémon verzwolgen heeft en als Ultra Necrozma-GX een lichtgevende nieuwe vorm aangenomen heeft. Andere Pokémon, onder wie Lucario-GX, Greninja-GX, Zygarde-GX, Yveltal-GX, Volcanion Prism Star en Arceus Prism Star, voelen zich tot dit nieuwe licht aangetrokken en moeten een belangrijke beslissing nemen: eraan toegeven of zich ertegen verzetten.
 
De uitbreiding Sun & Moon—Forbidden Light bestaat uit:

 • Meer dan 130 kaarten, waaronder:
  • 5 nieuwe Prism Star-kaarten
  • 8 Pokémon-GX
  • 6 Ultra Beasts
  • 15 Trainer-kaarten
  • 2 Special Energy-kaarten
 
 • Elk boosterpakket bevat:
  • 10 kaarten van de uitbreiding, waaronder minstens 1 zeldzame kaart én 1 Basic Energy-kaart

 
Om Sun & Moon—Forbidden Light al voor de introductie te kunnen proberen, ga ja naar een van de vele voorintroductietoernooien die van 21 tot en met 29 april 2018 overal in het land worden gehouden. Om je dichtstbijzijnde deelnemende onafhankelijke winkelier te vinden kijk je op pokemon.nl/locator.
 
Voor meer informatie over de serie Sun & Moon en de producten van de Pokémon TCG ga je naar www.pokemon.co.uk/TCG.
 
###
 
Over Pokémon
The Pokémon Company International, een dochteronderneming van The Pokémon Company in Japan, beheert de eigendom buiten Azië. De onderneming is verantwoordelijk voor het merkbeheer, het licentiebeheer, de marketing, de Pokémon Trading Card Game, de tekenfilmserie, home-entertainment en de officiële Pokémon-website. Pokémon is in 1996 in Japan geïntroduceerd en is vandaag de dag een van de populairste entertainmentmerken voor kinderen ter wereld. Ga voor meer informatie naar www.pokemon.nl.